RVB-infra-Vloeistofdicht-2048x1366.jpg
Artikelen

Container­overslag­terrein voor ADR en CMR

Gerjan
Neem contact op met
Gerjan Zwep

Slaat u ADR- of CMR-stoffen op en over op uw terrein, of gaat u dit doen? Dan is een vloeistofdicht overslagterrein een must. Door het intensieve gebruik van uw terrein ontstaan er bij traditionele terreinverharding echter snel beschadigingen. Dat brengt de vloeistofdichtheid in gevaar, leidt tot veel onderhouds- en herstelkosten en belemmert uw bedrijfsvoering. Met de innovatieve oplossing van RvB is én blijft uw containeroverslagterrein levenslang vloeistofdicht met een ijzersterke verharding.

Eisen voor een vloeistofdicht terrein

Bij de opslag van ADR- of CMR-stoffen moet u aan allerlei eisen voldoen. Zo moet u (tank)containers met gevaarlijke stoffen opslaan op een deel van het terrein dat hier speciaal voor is ingericht. Voor de vloer gelden specifieke voorwaarden om te voorkomen dat gevaarlijke stoffen in het oppervlaktewater of het riool terecht komen. Gebeurt dat wel? Dan loopt u het risico op vervuiling van uw ondergrond met alle gevolgen van dien.

RVB-infra-Neele-Vat-012.jpg
RVB-infra-Neele-Vat-008.jpg

Zo blijft uw terrein altijd vloeistofdicht

Uw containeroverslagterreinen duurzaam vloeistofdicht verharden? Kies dan voor de innovatieve oplossing van RvB. Het basisprincipe is eenvoudig: scheiding van de werkvloer en de vloeistofdichte ondervloer. De vloeistofdichte vloer wordt aangelegd onder de terreinfundering. Beschadigingen aan de terreinverharding hebben daardoor geen effect op de vloeistofdichte functie. Zo blijft uw terrein vloeistofdicht, nu en in de toekomst.

“Unieke oplossingen voor de zwaarste belastingen”

Download de brochure nu

rvb-infra-brochure-unieke-oplossingen-voor-zwaarbelaste-terreinen
RVB-infra-Zwaar-belaste-terreinen-Neele-Vat-020.jpg

Lange levensduur, ook bij de zwaarste belasting

Met onze unieke vloeistofdichte onderafdichting bespaart u flink op onderhoudskosten. Bovendien bent u verzekerd van een duurzame oplossing voor vele jaren. De afdichting heeft een levensduurverwachting van ten minste 100 jaar, ook bij de zwaarste belasting.