Branche

Truckparking

RVB Truckparking - 2
RVB Truckparking - 1
RVB Truckparking - 3

Veilig en compleet

Voor de veiligheid van chauffeur en lading is het van belang om te pauzeren op een veilige plaats. Langs het hoofdwegennet liggen in principe om de 20 km verzorgingsplaatsen. Hier kan de chauffeur tijdelijk zijn reis onderbreken om te rusten, tanken, even wat te eten of te drinken, een sanitaire stop te maken of de lading te inspecteren.

Deze plaatsen zijn echter niet geschikt om langere tijd, bijvoorbeeld een nacht of een weekend, te verblijven. Vrachtwagenchauffeurs die langere tijd willen rusten kunnen terecht op beveiligde particuliere parkeerplaatsen dicht bij de snelweg. In tegenstelling tot de verzorgingsplaatsen langs de snelweg zijn deze parkings voorzien van voorzieningen voor chauffeurs zoals een restaurant, een douche of wifi. Bovendien zijn dit beveiligde parkeerplaatsen, waardoor de kans op ladingdiefstal kleiner is. De uitdagingen zijn duidelijk. Een truckparking moet veiligheid voor chauffeur en lading, en daarbij verzorgingsmogelijkheden bieden.

RvB Groep realiseert turn-key

Als u een investeert in een truckparking wilt u dat deze voldoet en rendeert zonder daar zelf veel zorgen over te hebben. Dat vereist een turn-key bouwpartner. Het liefst een partner met kennis van alle voorkomende uitdagingen, zodat u volledig wordt ontzorgd en niet zelf alle eindjes aan elkaar hoeft te knopen.

Graag visualiseren we uw ideeën samen met u aan de ontwerptafel. Of het nu gaat om een uitbreiding of nieuw te realiseren locatie. Vanuit de schets kunnen wij de gedachten verwerken tot een bruikbaar document om ook vergunningen aan te vragen en overige processen in de voorbereidende fase vorm te geven. Wij verdiepen ons in vraagstukken zoals locatiemogelijkheden, transportbewegingen en routing, verlichtingsplan, toegangscontrole, beveiliging en gewenste voorzieningen.

Wij zijn bekend met deze processen en kunnen deze van ontwerp tot realisatie turn-key verzorgen. Onze engineers verzorgen vergunningen, visualisaties, bouw- en civieltechnische ontwerpen en milieu- en geotechnische onderzoeken. Hiermee wordt een definitief ontwerp met een plan van aanpak samengesteld. Onze organisatie pakt dit op en realiseert vervolgens de gewenste locatie volgens plan van aanpak. Turn-key noemen we dat.

Wij hebben al meerdere opdrachtgevers in dit volledige proces mogen begeleiden en diverse Truckparkings gerealiseerd.

U investeert in een zorgeloze truckparking, en wij zorgen voor een veilige, duurzame en rendabele locatie.

Gerjan
Neem contact op met
Gerjan Zwep