Branche

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling 1
Projectontwikkeling 3
RVB Projectontwikkeling - 5
RVB Projectontwikkeling - 4
RVB Projectontwikkeling - 6
RVB Projectontwikkeling - 1
RVB Projectontwikkeling - 2
Projectontwikkeling 2

Projectontwikkeling in goede handen

Return On Investment is essentieel bij projectontwikkeling. Dat betekent vooruit kijken en kiezen voor duurzame projectontwikkeling, waarbij een project op basis van de manier van bouwen recht doet aan gebruik en ook rekening houdt met het milieu. Duurzaamheid en circulariteit zijn de uitgangspunten van het ontwikkelen van nieuwe projecten.

Deze uitgangspunten bieden ontzettend veel mogelijkheden, maar vereisen ook creativiteit van een turn-key bouwpartner. Er is in de huidige tijd waarin schaarste en nieuwe ontwikkelingen van bouwtechnieken aan de orde van de dag zijn, is er sprake van omdenken in materiaalkeuze en toepassing.

De uitdagingen binnen de projectontwikkeling zijn voor een aantal zaken zeker universeel. We denken aan locatie, bouwmogelijkheden, uitstraling, technieken ten aanzien van duurzaamheid en circulariteit.

RvB Groep heeft een turn-key aanpak

Als u een project wilt realiseren dan komt daar een groot pakket aan eisen bij kijken en dat vereist een ervaren turn-key bouwpartner. Uitdagingen van deze orde gaat u namelijk niet alleen aan. U heeft veel kennis van financiële investeringen en de vastgoedmarkt. Het opstellen van een volledige businesscase inclusief locatiemogelijkheden, technische details en het realiseren laat u liever aan een partner over. U zoekt iemand die de losse eindjes aan elkaar weet te knopen.

Van schets naar realisatie

Graag nemen wij u mee om uw ideeën en wensen samen met ons aan de ontwerptafel te visualiseren. Samen op weg gaan om uw doel te bereiken. Vanuit de schets kunnen wij de gedachten verwerken tot een bruikbaar document om vergunningen aan te vragen en overige processen in de voorbereidende fase vorm te geven. Wij geven antwoord op vraagstukken zoals architectonische mogelijkheden, duurzaamheid, brandveiligheid, geschikte leveranciers en toetsen de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Wij zijn bekend met deze processen en kunnen deze van ontwerp tot realisatie turn-key verzorgen, zowel uw complete bebouwing als eventueel bijkomende terreinverharding. Onze engineers verzorgen vergunningen, visualisaties, milieu- en geotechnische onderzoeken, en bouw- en civieltechnische ontwerpen. Hiermee wordt een definitief ontwerp met een plan van aanpak samengesteld. Onze realisatie pakt dit op en realiseert vervolgens de gewenste locatie volgens plan van aanpak. Turn-key noemen we dat.

Wij hebben al meerdere opdrachtgevers in dit volledige proces mogen begeleiden en diverse utiliteiten gerealiseerd.

Wij creëren rust en zekerheid; u blijft doen waar u goed in bent, en wij realiseren tegelijkertijd uw wens: een prachtige, functionele en duurzame utiliteit voor een toekomstige bedrijfsvoering.

Pieter
Neem contact op met
Pieter Meijer