Heihorsten-header
Projecten

Realisatie bungalowpark De Heihorsten

Realisatie bungalowpark De Heihorsten

Heerlijk ontspannen en recreëren in de natuur: dat kan op bungalowpark De Heihorsten in Someren. RvB Groep heeft het volledige projectmanagement verzorgd voor de bouw van het vakantiepark: van de ontwikkeling en het complete civiel- en bouwtechnisch ontwerp tot de aanleg.
LOGO-header-white
OPDRACHTGEVER

De Heihorsten BV

De Heihorsten BV is de projectontwikkelaar van het bungalowpark. Na de oplevering worden de vakantiewoningen verhuurd door Roompot.

Van weiland naar vakantiepark

De locatie waar het vakantiepark is gerealiseerd, was voorheen een weiland. Er zijn 100 vakantiewoningen in allerlei soorten en maten ontwikkeld, variërend van 4-persoons tot 12-persoons villa’s. De villa’s zijn modern, luxe, hebben een eigen tuin en allemaal een rieten dak. Het park heeft ook een binnenzwembad en supermarkt. Vijvers op het park dragen bij aan de groene, natuurlijke uitstraling.

Heihorsten-start
E2-Extension

Ontwerp van de vakantiewoningen

RvB Groep heeft dit project van begin tot eind begeleid en turn-key opgeleverd. Zo heeft RvB Groep het ontwerp van de woningen verzorgd (inclusief 2D en 3D visualisaties) en een verkoopbrochure gemaakt. Ook heeft RvB Groep het vergunningentraject gedaan om de vakantiewoningen te mogen bouwen.

Maatwerk per vakantiewoning

De villa’s zijn voorzien van alle comfort die je mag verwachten van een luxe vakantiewoning. Kopers van de vakantiewoningen konden kiezen uit een groot aantal opties voor de inrichting van de woningen. Daardoor is bijna elke woning anders. RvB Groep heeft alle wensen per woning geïnventariseerd en verwerkt.

Heihorsten-bungalows
Heihorsten - infra

Ontwerp en aanleg van civiele infrastructuur

Data-infrastructuur, elektra, riolering, verlichting: op een vakantiepark is dat essentieel. Ook dat is door RvB Groep uitgedacht, ontworpen en onder onze supervisie uitgevoerd. Het resultaat: een vakantiepark dat beschikt over alle faciliteiten en bungalows die van alle gemakken zijn voorzien om heerlijk te kunnen ontspannen.

BENIEUWD WAT RVB GROEP KAN BETEKENEN VOOR UW PROJECT?
Neem contact met ons op