DJI_0091

Over ons

Welkom bij de RvB Groep

RvB Groep werkt al ruim 30 jaar in binnen- en buitenland aan civiele- en bouwkundige projecten waar creativiteit, vakmanschap en kennis een grote rol spelen. Met onze architecten, engineers, bouwkundigen en overige specialisten werken wij samen met u aan de beste oplossing. Deze samenwerking leidt tot creatieve oplossingen, passend binnen uw budget. Door de diversiteit van onze projecten ontdekken wij dagelijks nieuwe kansen en mogelijkheden.

Onderdeel van de RvB Groep

Door gebruik te maken van de kennis en ervaring van de verschillende bedrijven binnen de RvB Groep kunnen wij voor elk specifiek project, bouwkundig of civiel de juiste oplossing bieden. De RvB Groep bestaat uit een drietal bedrijven die wij hieronder kort toelichten.

RVB ENGINEERING

RvB Engineering is actief binnen alle denkbare markten in de bouw- en infrasector zowel voor de (semi)overheid als B2B. Van het ontwikkelen van civiele constructies tot infrastructuur en van woongebieden tot industriële complexen. Met een team van enthousiaste constructeurs, modelleurs, 2D en 3D tekenaars en geotechnisch adviseurs werken wij dagelijks nauw samen met de collega’s van RvB Infra en RvB Realisatie. Zo combineren wij theorie en praktijk en kunnen wij voor elk specifiek project de juiste oplossing bieden.

RVB INFRA

RvB Infra is de specialist wat betreft civiele uitdagingen. Zo zorgen wij o.a. voor het bouwrijp maken, de aanleg, herinrichting of reconstructie van terreinen. Door de directe lijn met RvB Engineering en RvB Realisatie zijn wij in staat om snel te schakelen bij wijzigingen van het ontwerp en wensen van u als klant . Doordat wij actief zijn in diverse branches kan expertise en ervaring worden gecombineerd tot steeds de beste oplossing voor uw uitdaging.

RVB REALISATIE

Ons idee over partnership van A tot Z is dat u bij ons terecht kan voor projectontwikkeling, begeleiding en realisatie van diverse bouwkundige projecten. Hierin beginnen wij graag met u bij het begin: het vertalen van uw droom door onze architecten op papier. Om vervolgens de vergunningen aan te vragen, de uitvoering van het project voor u te begeleiden. Wij houden grip op uw wensen en begeleiden het proces tot aan het gewenste eindresultaat. Kortom RvB Realisatie de partij die u volledig ontzorgt.

De kracht van creativiteit

Bij ieder bouwkundig of civiel project zijn wij steeds op zoek naar alternatieven en combineren wij de praktische ervaringen met theoretische kennis. Dat is waar wij ons vanaf de oprichting in 1995 mee onderscheiden en waardoor unieke en creatieve oplossingen mogelijk worden. Door de combinatie van RvB Engineering, RvB Infra en RvB Realisatie is de RvB Groep een volwaardige partner die u kan ontzorgen vanaf de beginfase tot de eindoplevering.

Een vraag?

Neem contact met ons op

RVB Groep
RVB - Contact - Nobelstraat