DJI_0091

Over ons

Welkom bij de RvB Groep

Sinds de oprichting in 1995 is de RvB Groep uitgegroeid van een specialist in het leggen van betonplaten naar een specialist in allerlei civiele en bouwkundige projecten. Creativiteit, elke dag ons afvragen of er alternatieve mogelijkheden zijn voor de dagelijkse uitdagingen. Dat is waar de RvB Groep zich in onderscheid van andere spelers in de markt. Doordat we een bedrijf zijn waar praktische en jarenlange ervaringen gecombineerd worden met theoretische kennis ontstaan creatieve en unieke oplossingen. Inmiddels is de RvB Groep uitgegroeid tot een volwaardige partner die u kan ontzorgen vanaf de beginfase tot de eindoplevering van elk civiel of bouwkundig project.

Van schetsontwerp tot realisatie

Wij zijn specialist in civiele en bouwkundige werken. Wij komen graag met u in gesprek vanaf de eerste gedachten over een locatie wijziging of realisatie van een geheel nieuwe locatie. Wij kunnen u door jarenlange ervaringen unieke oplossingen bieden op het gebied advies bij aankoop van grond, ontwerp van uw gebouw en terrein, aanleg van specialistische verhardingen en bij de realisatie van bouwkundige uitdagingen. Ook verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers het meerjarig onderhoud. Tot onze opdrachtgevers behoren veelal Business to Business ondernemers.

Onderdeel van de RvB Groep

De RvB Groep is met haar bedrijven actief binnen alle denkbare markten binnen de bouw en infrasector. Wij bundelen onze krachten maar ook die van externe partners. Door gebruik te maken van elkaars kennis en praktische ervaring kunnen wij voor elk specifiek project civiel of bouwkundig de juiste oplossing bieden. De RvB Groep bestaat uit een drietal bedrijven die wij hieronder kort toelichten

RVB ENGINEERING

RvB Engineering beschikt over ruime kennis en ervaring in het ontwikkelen van civiele constructies, infrastructuur, woongebieden, parken, gebouwen en industrie. Onze expertise zetten wij graag in vanaf de eerste planvorming, een schetsontwerp tot aan de daadwerkelijke technische uitwerking. RvB Engineering onderscheid zich door het realiseren van een ontwerp tot een praktisch, werkbaar en uitvoerbaar plan. Doordat wij actief zijn in diverse marktsegmenten gebruiken we deze ervaringen om tot de best passende oplossingen te komen.

RVB INFRA

RvB Infra is de specialist wat betreft civiele uitdagingen. Ongeacht de grote, uitdagingen van 100.000 m² of kleinere terreinen van 1.000 m² gaan wij niet uit de weg. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwrijp maken van terreinen, de sloop, aanleg, herinrichting en reconstructie. Geen civiele uitdaging gaan wij uit de weg, denk hierbij aan betonwerken, kadeconstructies, weegbruggen, watermanagement, data en nutsvoorzieningen een kleine greep uit onze specialisaties. Naast de aanleg verzorgt RvB Infra ook het (meerjarig) onderhoud van uw logistieke, industriële, recreatieve of openbare terreinen.

RVB REALISATIE

Projectontwikkeling, begeleiding en realisatie van diverse (ver)bouwprojecten. Wij van RvB Realisatie zijn met onze unieke werkwijze in staat u volledig te ontzorgen vanaf het eerste ontwerp, vergunningstraject tot het volledige projectmanagement. Wij houden grip op uw wensen en begeleiden het volledige bouwkundige proces in nauwe samenspraak met u als opdrachtgever.

ONZE KRACHT

Het team van RvB Infra, RvB Engineering en RvB Realisatie bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring, veelal uit de praktijk. De samenwerking binnen de Groep leidt tot creatieve oplossingen, passend binnen uw budget. Dit maakt de RvB Groep tot een betrouwbare partner. We werken in binnen- en buitenland aan civiele en bouwkundige projecten waar creativiteit, vakmanschap en kennis een grote rol spelen.

Een vraag?

Neem contact met ons op

RVB Groep
RVB - Contact - Nobelstraat