Truckparkin prologis Tilburg
Projecten

Ontwerp en aanleg van truckparking in Tilburg

Ontwerp en aanleg van truckparking in Tilburg

Beveiligde parkeerplaatsen voor trucks: ze zijn een must om waardevolle goederen te beschermen. Deze parkings moeten aan specifieke eisen voldoen. RvB Groep heeft het ontwerp en de aanleg verzorgd van Truck Parking Tilburg. Belangrijke voorwaarden om rekening mee te houden: de relatief zachte ondergrond, een optimale routing en 24/7 beveiliging.
Prologis
OPDRACHTGEVER

Prologis

De truckparking (12.500 m2) is aangelegd in opdracht van Prologis, zij ontwikkelen en exploiteren wereldwijd logistiek vastgoed. Dat doet Prologis voornamelijk voor bedrijven in de logistiek en E-commerce. De afgelopen dertig jaar hebben ze wereldwijd een reputatie verworven als betrouwbaar en gerespecteerd aanbieder van industrieel vastgoed.

Zachte ondergrond, sterke fundering

Bij het ontwerp en het berekenen van de fundering was de zachte ondergrond een belangrijke factor om rekening mee te houden. Om een stevige ondergrond te garanderen, heeft RvB Groep hier een unieke fundering toegepast. Deze cementgebonden fundering is de basis voor een sterk en stabiel terrein dat niet verzakt.

terrein prologis TIlburg
Terrein

24/7 beveiliging

Waardevolle goederen moeten goed worden beveiligd. Daarom is hier veel aandacht aan besteed. De beveiliging op deze truckparking bestaat uit onzichtbare en zichtbare maatregelen, zoals een hoog hekwerk, 24/7 camerabewaking en een registratie- en toegangssysteem. In combinatie met een doordacht lichtplan zorgt dat voor optimale beveiliging.

Wat heeft RvB Groep gedaan?

Dit project heeft de RvB Groep turn-key opgeleverd: van ontwerp tot en met de uitvoering. De aanleg van deze truckparking kende verschillende onderdelen. De eerste werkzaamheden waren voorbereidende grondwerken, leidingwerk voor de beveiliging en verlichting, en riolering (inclusief olie/benzineafscheiders). Hierna is de terreinfundering aangelegd de verhardingen aangebracht en tot slot de terreininrichting incl. routing gerealiseerd.

Terreinverharding
Truckparkin prologis Tilburg

Wat vindt de opdrachtgever?

“De samenwerking met RvB Groep is soepel verlopen. Er is een goede dialoog geweest. Bij belangrijke beslismomenten kregen we doordachte keuzes voorgelegd. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ook de betrokkenheid van de projectleider was groot. Uiteindelijk is alles binnen de gestelde begroting en tijdsplanning uitgevoerd. De ervaring en vakkennis van RvB Groep zorgde ervoor dat ze ook goed communiceren met de gemeente Tilburg.”

Arthur van Kooij, Vice President Project Management Northern Europe.

BENIEUWD WAT RVB GROEP KAN BETEKENEN VOOR UW PROJECT?
Neem contact met ons op