RVB-infra-Zwaar-belaste-terreinen-Neele-Vat-020.jpg
Artikelen

Con­t­ainer op- en overslag­­ter­r­einen voor zware belasting

Gerjan
Neem contact op met
Gerjan Zwep

Zwaar verkeer, zware containers, veel manoeuvreren. Uw container op- en overslagterrein heeft veel te verduren. Schades of verzakking leiden tot hoge onderhoudskosten en beperken u in uw bedrijfsvoering. Gaat u een nieuw container op- en overslagterrein aanleggen of een bestaand terrein renoveren? Dan zijn een doordacht ontwerp en vakkundige realisatie essentieel. RvB is gespecialiseerd in de engineering en de aanleg van een terrein dat de zwaarste belasting aan kan, nu en in de toekomst.

Sterke basis voor uw business

Hoe wilt u uw terrein inrichten? Wat doet u nu en wat zijn uw toekomstplannen? En wat is de bodemgesteldheid? Het zijn allemaal relevante vragen voor het engineeren van de optimale container op- en overslag voor uw bedrijf.

Bij het ontwerp en de aanleg is een juiste systeemopbouw met een sterke fundering van groot belang. Als specialist met veel kennis en ervaring ontwerpen we de optimale oplossing voor uw situatie. Ook op zettingsgevoelige onderlagen weten we een constructieve terreinfundering te realiseren. Met als doel: een sterke basis voor uw business.

RVB-infra-op-en-overslagterreinen-en-terminals-ontwerp.jpg
1.jpg

Een lange levensduur

Een container op- en overslagterrein laat u aanleggen voor vele jaren. Met de oplossingen van RvB bent u verzekerd van een lange levensduur. Door een zelfontwikkelde, innovatieve bodemstabilisatie verzorgt RvB een ijzersterke onderlaag, die ook bij zettingsgevoelige ondergronden functioneert.

“Unieke oplossingen voor de zwaarste belastingen”

Download de brochure nu

rvb-infra-brochure-unieke-oplossingen-voor-zwaarbelaste-terreinen
RVB-infra-Zwaar-belaste-terreinen-Neele-Vat-020.jpg

Effectieve waterafvoer op uw terrein

Hoeveel water uw terrein ook te verduren krijgt: uw terrein moet onder alle omstandigheden goed toegankelijk blijven. Een doordachte afwatering, dat bestand is tegen extreme hoosbuien, is dan ook een van de kritische factoren. Een adequaat afwateringssysteem is daarom altijd integraal onderdeel van het ontwerp.

Advies nodig voor uw situatie?

Elk container op- en overslagterrein is uniek qua ligging en gebruik. Dat vraagt om een oplossing op maat. Uw wensen en eisen zijn ons vertrekpunt. Op basis daarvan engineeren en realiseren we een terrein dat precies is ingericht voor uw activiteiten. De specialisten van RvB Engineering staan klaar om onze jarenlange kennis en ervaring met u te delen.