RVB-infra-op-en-overslagterreinen-en-terminals-header-2048x1366
Artikelen

Totaaloplossing voor op- en overslagterreinen en terminals

Gerjan
Neem contact op met
Gerjan Zwep

Heeft u een terrein voor container op- en overslag? Of slaat u gevaarlijke stoffen op uw terrein op? Dát vereist een terrein dat bestand is tegen zware en intensieve belasting en dat voldoet aan alle eisen voor uw activiteit. De RvB Groep is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van containeroverslagterreinen. Onze kracht: het ontwerpen van unieke oplossingen voor de meest complexe situaties.
RVB-infra-op-en-overslagterreinen-en-terminals-toepassing-2048x1366

Het optimale terrein voor uw toepassing

U wilt de mogelijkheden van uw overslagterrein maximaal kunnen benutten. Een veilig en efficiënt ingericht terrein is daarvoor een voorwaarde. Het is belangrijk dat het terrein bestand is tegen zware belasting en niet verzakt, zelfs als er veel zwaar verkeer overheen rijdt. Ook een effectieve terreinwaterafvoer, die ook de zwaarste regenbuien moeiteloos verwerkt, is een must. RvB Engineering ontwerpt en realiseert onderhoudsvriendelijke overslagterreinen die voldoen aan de richtlijnen van uw activiteiten.

Ontwerpen van een overslagterrein

Bij de aanleg van een overslagterrein spelen talloze factoren een rol. Wat is het effect van de belasting van containers en zwaar transport op het terrein? Hoe wordt de op- en overslag gebruikt? Hoe is de bodemgesteldheid? Beschikt u over een kade? Wij hebben ervaring met alle denkbare bodemsoorten en situaties. Voor elke situatie ontwerpen we een oplossing op maat zodat zelfs de meest uitdagende bodem is berekend op de zwaarste belasting.

RVB-infra-op-en-overslagterreinen-en-terminals-ontwerp-1024x683

“Unieke oplossingen voor de zwaarste belastingen”

Download de brochure nu

rvb-infra-brochure-unieke-oplossingen-voor-zwaarbelaste-terreinen
RVB-infra-op-en-overslagterreinen-en-terminals-2048x1366

Aanleg van een overslagterrein

Naast het ontwerp voert RvB Infra de aanleg van overslagterreinen uit. Als infraspecialist hebben we de juiste mensen in huis voor een gestroomlijnde planning en een perfect eindresultaat. Van grondwerk en de realisatie van een ondergronds rioleringsstelsel tot terreinfundering en verharding.

Ook de aanleg van de infrastructuur, inclusief terrein-inrichting, voeren we uit. Slaat u gevaarlijke stoffen op- en over? Voor deze toepassingen kunnen we (een deel van) het overslagterrein met unieke systemen vloeistofdicht uitvoeren.

De persoonlijke benadering maakt het verschil

Goede communicatie is de basis voor een succesvol project. Daarom overleggen wij vooraf en tijdens de uitvoering van een project uitvoerig met de opdrachtgever.

Wat is de vraag? Sluit onze beoogde oplossing aan bij de behoefte? En hoe kunnen we de aanleg zo soepel mogelijk laten verlopen, rekening houdend met de dagelijkse bedrijfsvoering? Zo komen we tot een eindresultaat dat voldoet aan de vraag, technische eisen en classificaties.