Grand Bru header
Projecten

Aanleg infrastructuur vakantiepark

Aanleg van infrastructuur op vakantiepark

Camping Grand Bru in Durbuy in België is omgetoverd tot een luxe vakantie-resort dat wordt geëxploiteerd door EuroParcs. Bij de aanleg heeft RvB Groep de complete ondergrondse en bovengrondse infra verzorgd.
logo europarcs
OPDRACHTGEVER

Europarcs

Europarcs is een Nederlands familiebedrijf met als core business de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particuliere en zakelijke beleggers en de verhuur ervan aan particuliere en zakelijke gasten. EuroParcs exploiteert een groot aantal vakantieparken in binnen- en buitenland.

Aanleg van riolering, elektra en waterleiding

Met de aankoop van camping Grand Bru in Durbuy zette EuroParcs de eerste stappen in Wallonië. Het terrein in nu een luxe vakantie-resort. RvB Groep heeft alle benodigde civiele werkzaamheden uitgevoerd: de aanleg van riolering, data-infrastructuur (glasvezel), waterleidingen, elektra en mantelbuizen. De ondergrondse infra is door de RvB Groep uitgedacht, ontworpen en onder onze supervisie uitgevoerd, rekening houdend met de hoogteverschillen.

Grand Bru 5
Grand Bru 1

Grondstabilisatie zorgt voor sterkere bodem

Het vakantiepark is gevestigd op heuvelachtig terrein. TerraStab (onderdeel van de RvB Groep), heeft een grondstabilisatie uitgevoerd. De techniek die TerraStab gebruikt om grond te verstevigen zorgt ervoor dat bestaande grondsoorten een constructieve waarde krijgt en daardoor als fundatie gebruikt kan worden. Bij de grondstabilisatie wordt gebruikgemaakt van de bestaande grondslag en bindmiddelen. Door dit te mengen en de grond te verdichten wordt de draagkracht sterk verbeterd. Verder is het terrein voorzien van een asfaltverharding en diverse inrichtingselementen.

Grand Bru
Grand Bru 2
Foto 3
Grand Bru 4
Grand Bru header
BENIEUWD WAT RVB GROEP KAN BETEKENEN VOOR UW PROJECT?
Neem contact met ons op