Eemhof Zeewolde (12)
Projecten

Realisatie Jachthaven De Eemhof

Unieke en duurzame oplossingen

In opdracht van Dormio projecten B.V. heeft RvB Groep de civiele engineering alsmede de complete aanleg van de jachthaven uitgevoerd.
Jachthaven realisatie
OPDRACHTGEVER

Dormio Projecten B.V.

Jachthaven De Eemhof is gevestigd in Zeewolde, Flevoland. De jachthaven ligt tussen het bungalowpark De Eemhof van Centerparcs en het Eemmeer in.

Marina Jachthaven De Eemhof is gevestigd in Zeewolde. Bij de aanleg van de jachthaven is de RvB Groep al vroeg betrokken getraakt bij het project. De jachthaven is bedoeld voor jachten vanaf zo’n 15 meter. De twee havens bestaan totaal uit 300 ligplaatsen. Tussen de beide havens is een boulevard gerealiseerd, volledig ontworpen en gebouwd in de stijl van het Zuid-Franse Port-Grimaud.

Engineering aanleg jachthaven

Het ontwerp voor de aanleg van de jachthaven is in samenwerking met Boiten Raadgevende Ingenieurs tot stand gekomen. RvB Engineering heeft de civiele engineering verzorgd ter voorbereiding op de infrawerken. Vanuit RvB Infra is er gestart met de complete aanleg van de jachthaven. Het terrein is bouwrijp gemaakt, de infra voor de gebouwen, de aanleg van het strand, het bouwen van een pier en het leveren en aanbrengen van de beschoeiingen en stortsteen zijn allemaal door RvB Infra gerealiseerd.

Jachthaven infra realisatie
Jachthaven project realisatie

Realisatie jachthaven

De veelzijdigheid van de RvB Groep door de combinatie van het engineeringsbureau en ons specialisme in het realiseren van infraprojecten heeft dit project tot een hoger niveau gebracht. Wij zijn expert in projecten waar scheiding van water en land een grote rol spelen, uitstraling telt, unieke en duurzame oplossingen een kans gegeven wordt en het eindresultaat er toe doet. De Eemhof is een schitterende locatie rijker door de creatieve en unieke oplossingen waar wij met de opdrachtgever een mooi project van hebben gemaakt.